Корисни библиотичко-информациони извори за нове студенте Математичког факултета!

Предавање о корисним библиотичко-информационим изворима за наше нове студенте одржаће се у среду, 11. октобра у 12:15 часова у учионици 406, на првом спрату. Реч је о важним offline и online изворима информација, одређеним сервисима који омогућавају приступ великом броју књига и часописа, са циљем да студенти ефикасније решавају своје факултетске задатке. Овога пута биће представљен и нови онлајн каталог Библиотеке, који свим нашим корисницима омогућава претраживање библиотечке грађе (књиге, часописи итд.) са било ког места где има интернет конекције.

У зависности од интересовања, могуће је предавање одржавати и више пута у току зимског семестра. Обавезна је пријава мејлом на: miljana@matf.bg.ac.rs.  Предавање је првенствено намењено нашим студентима на првој години основних студија, али и свим заинтересованим студентима.

Предавање држи библиотекарка Математичког факултета Миљана Тодоровић.

 

certificate

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>